NIEUWS en TIPS

SPEELTOESTEL

Vanaf juli 2020 heeft ook Ferienhaus Goldberg een speeltoestel in de tuin met twee schommels, een glijbaan en een huisje. Vanaf het balkon is er goed zicht op het speeltoestel,  ontspannen genieten dus!

JUNI 2020 – GOED NIEUWS

GOED NIEUWS voor iedereen die een vakantie in één van onze mooie vakantiehuizen heeft geboekt! Als het zo goed blijft gaan met dat *-virus (al ruim 3 weken geen nieuwe besmettingen in de Vulkaaneifel), kunnen de vakanties gewoon doorgaan. Ook de bezienswaardigheden en restaurants zijn open. Houdt wel rekening met de afstandsregel en het gebruik van mondkapjes in winkels en bij het betreden van restaurants etc. Het kan zijn dat adresgegevens genoteerd worden zodat er in geval van een uitbraak contact opgenomen kan worden.
Het wordt dus gewoon genieten van al het moois dat de Eifel te bieden heeft! We kijken er naar uit om jullie te ontvangen (met afstand) deze zomer (en daarna😉)!


Update badkamer Ferienhaus Eishöhlen

De badkamer in Ferienhaus Eishöhlen is geheel vernieuwd en erg mooi geworden! Hierbij alvast wat foto’s en hopelijk bestaat er spoedig de mogelijkheid om het live te komen bewonderen.

Update Maart 2020

Ondanks dat we nu even geen gasten mogen ontvangen, gaat de verbouwing van de badkamer gelukkig door. En het wordt erg mooi!

De afgezegde boekingen hebben we tot nu toe allemaal kunnen verschuiven naar een later moment dit jaar of volgend jaar.

We hopen dat door deze en alle andere maatregelen het virus snel onder controle komt en iedereen weer kan komen genieten van onze mooie vakantiehuizen in de prachtige Vulkaaneifel!

En tot die tijd; take care! 

 

MAART 2020

Het begin is er!

De verbouwing van de badkamer in Ferienhaus Eishöhlen is begonnen! Het oude,  nostalgische zitbad is er uit en de eerste contouren van de douche en toilet zijn zichtbaar. Wordt vervolgd!

 

 

JANUARI 2020

Ferienhaus Eishöhlen zal de maand Maart 2020 dicht gaan in verband met de verbouwing van de badkamer. In April 2020 heeft Ferienhaus Eishöhlen dan een geheel nieuwe badkamer, met ruime douche, moderne nieuwe tegels, een hangend toilet en een mooi wastafelmeubel!

 

2019

Vele leuke tips (wandelingen, restaurantjes etc) en nieuwtjes zijn te vinden op onze Facebook pagina, Ferien am Fischbach.

 

APRIL 2019

Ferienhaus Eishöhlen heeft een opfrisbeurt gehad en meer kleur gekregen! Hierbij een voorproefje, meer foto’s onder het kopje FOTO’S.

(In verband met een annulering is er nog volop ruimte om in mei 2019 te genieten van dit mooie huis en de prachtige omgeving!)

JANUARI 2019

De vakantiehuizen zien er prachtig uit in de sneeuw!

 

TIP:

Met de trein naar Densborn en door de bossen weer terug wandelen; genieten van het mooie uitzicht en de frisse lucht!

TUIN en BALKON – juli 2018

Het balkon van Ferienhaus Goldberg is voorzien van een hekje (tegen weglopende kinderen en honden) en een Weber gasbbq! De tuin is volledig omheind. Ideaal voor een ontspannen buitenleven!

 

KOFFIE – maart 2018

Onze beide vakantiehuizen zijn vanaf nu voorzien van een Nespresso koffiemachine voor een heerlijk kopje koffie op vakantie! (met keuze qua sterkte, espresso of lungo en cafeïne vrij of met cafeïne)

 

BIJNA KLAAR VOOR DE VERHUUR! – feb. 2018

De to-do lijst voor de verbouwing wordt steeds korter, met andere woorden; het huis is bijna klaar voor de verhuur! Nog een aantal puntjes op de i en dan kunnen we onze eerste gasten verwelkomen. Zo ziet het huis er nu uit:

De hal:

Woonkamer:

Eetkamer-keuken

Toilet beneden:

Slaapkamer beneden:

Slaapkamer beneden:

Badkamer beneden:

Badkamer beneden:

Slaapkamer 1 boven:

Slaapkamer 1 boven:

Badkamer boven:

 

DE NIEUWE NAMEN – jan. 2018

Met de komst van het tweede vakantiehuis is er nagedacht over de namen van de huizen. Het huidige vakantiehuis krijgt de naam: FERIENHAUS EISHÖHLEN en het nieuwe vakantiehuis krijgt de naam: FERIENHAUS GOLDBERG.
Ferien am Fischbach blijft de overkoepelende naam van de verhuur-organisatie.

De prijzen zijn inmiddels bekend, dus laat de boekingen maar komen…!

 

GELUKKIG NIEUWJAAR! – jan. 2018

Ferien am Fischbach wenst iedereen een heel gelukkig en gezond 2018! Met een vakantie in de Eifel in één van onze mooie huizen? Heel binnenkort worden de prijzen van het nieuwe huis bekend en zal ik de nieuwe namen van de huizen prijsgeven… Nog even geduld. Voor nu wel weer een paar update foto’s:

De douche in de badkamer boven:

De gang boven:

Één van de slaapkamers op de bovenverdieping:

Het toilet beneden:

BALKON – dec. 2017
 
Bij het nieuwe vakantiehuis hebben we het oude balkon afgebroken en er een groot, mooi, nieuw balkon geplaatst. Dit balkon is 4 bij 4 meter en wordt een heerlijke plek om te vertoeven met prachtig uitzicht op de Goldberg. Er is ook gedacht aan een hekje, waardoor kleine kinderen en huisdieren niet zomaar met de trap naar beneden kunnen.
   

 

NIEUWS!! – dec. 2017

Begin dit jaar hebben wij het buurhuis van ons mooie vakantiehuis gekocht. We zijn dit aan het renoveren om er een prachtig, modern vakantiehuis van te maken. De komende weken zal ik jullie bijpraten over de vorderingen die we gemaakt hebben. Hierbij alvast wat foto’s van hoe het was…